Betting utan konto

Hos svenska spelbolag idag är det smidigare än någonsin att spela. Oavsett vad man föredrar för sport eller underhållning finns det odds att upptäcka för den som vill det. Branschen har genom åren utvecklats rejält och den största förändringen kom under 2019. Det var den 1 januari 2019 som svensk licens infördes och det var också då betting utan konto började slå igenom med dunder och brak.

För den som spelar hos ett bettingbolag utan något konto blir upplevelsen betydligt smidigare. Det går inte att komma från. BankID används för registrering och därmed slipper man fylla i några uppgifter. Dessutom sker uttagen på direkten utan att någon annan verifiering krävs än BankID. Fenomenet har tagit vårt avlånga land med storm och många spelsidor idag som erbjuder odds online har denna smidiga registrering och de snabba uttagen. Det gör att upplevelsen blir betydligt bättre.

betting utan konto

Pay N Play Betting med Trustly

Det finns egentligen två typer av betting utan konto. Den första vi ska gå igenom handlar om Pay N Play Betting med Trustly. Trustly är en svensk betaltjänst som blivit omåttligt populär och som är anledningen till att betting utan konto först blev möjligt. Tidigare skulle du som bekant fylla i flera sidor med formulär för att bli medlem hos ett spelbolag. Men Trustly tog bort denna process och gjorde det betydligt enklare för dig som spelare att börja spela.

De har nämligen infört att du som gör en insättning med Trustly och BankID också får ett konto skapat per automatik. Att göra en insättning med Trustly är verkligen enkelt i tillägg. Du bestämmer beloppet som du vill sätta in och via BankID med Trustly som mellanhand loggar du in på din internetbank. Där bestämmer du vilket av dina bankkonto som du ska använda och bekräftar uttaget med BankID. Nu kommer du att vara medlem och därmed har processen kring registrering och insättning slagits ihop till en och samma process. 

Blixtsnabba uttag med Trustly

Det är inte bara registreringen som blivit fantastiskt smidig vad gäller att spela hos dessa spelsidor. Du kommer också märka att uttagsprocessen numera är underbar. Förr skulle du skicka in flera sidor med dokument för att bekräfta din identitet. Så är inte fallet längre utan istället behöver du inte verifiera vem du är genom att skicka in kopia av pass, körkort, adressbevis och andra dokument. Istället använder du dig enbart av Trustly och BankID vid uttag.

Du kommer att få pengarna utbetalda på direkten vilket givetvis är en enorm fördel mot hur det var tidigare. I tillägg är processen extremt smidig då du loggar in på din internetbank via Trustly och BankID. Därefter bestämmer du vilket konto pengarna ska komma till och nu kommer det att innebära att vinsterna betalas ut till ditt bankkonto på direkten. Det är så man önskar att det alltid vore att få ut sina vinster.

Betting med BankID 

Det finns en annan typ av betting utan konto som inte har med Trustly att göra även om Trustly kan finnas som betaltjänst ändå hos dessa spelbolag. Men då infaller de inte under kategorin Pay N Play Betting. De bästa casinot idag har nämligen även väldigt snabba uttag för dig som spelare och tillåter dig också att registrera dig med BankID. 

Då fyller du bara i ditt personnummer och därefter bekräftar du ditt medlemskap med BankID. Nu kommer du att vara medlem hos oddssidan men har fortfarande inte gjort en insättning. Du kan därefter välja en insättningsmetod från de alternativ som är tillgängliga och börja spela hos spelsidan som du önskar. Men hos dessa alternativ är inte registreringen och första insättningen hopslagen till en process som hos Pay N Play Spelbolag. Men betting med BankID är fortfarande mycket bra för den som vill prova på det. Vad som är extra skönt är att sedan den svenska licensen infördes är det krav på de svenska aktörerna att erbjuda BankID. 

Swish blir också allt mer vanligt

Hos spelbolag i Sverige har Swish också blivit allt mer vanligt. Tidigare var det endast hos Svenska Spel och ATG som Swish fanns att använd. Men sedan den svenska licensen trädde i kraft har vi fått se många olika spelbolag erbjuda Swish. Till en början var det också enbart möjligt att använda Swish som betaltjänst för insättningar. Men så ser det inte ut idag där det istället går att använda Swish för uttag också. Det har inneburit att det nu finns ett alternativ till Trustly som betalar ut vinsterna på direkten.

Swish är oerhört enkelt att använda hos spelbolagen. Vid insättning använder du dig enbart av ditt mobilnummer som du fyller i och valt belopp. Därefter öppnar du Swish-appen och verifierar insättningen. Detsamma gäller vid uttag. Fyll i summan du vill ta ut och ditt telefonnummer. Bekräfta uttaget i din Swish-app med BankID och pengarna kommer därefter att föras över till ditt bankkonto på direkten. Det är verkligen så smidigt man önskade att det alltid vore att göra insättningar och uttag. 

Finns också oddsbonusar att hämta

Hos betting utan konto går det också ofta att ta emot oddsbonusar som ny spelare. Det har blivit mer restriktivt kring bonusar efter att svensk licens infördes men det finns fortfarande massor av bonuserbjudanden att upptäcka för den som vill det. Ta emot en insättningsbonus där din första insättning blir matchad hos betting utan konto. När du uppfyllt kraven kring bonusen kan du ta ut dina vinster på direkten med Trustly eller Swish.

Med en bonus kan du betta på sport och upptäcka alla fördelar det innebär. Utbudet hos svenska spelbolag som har betting utan konto brukar i tillägg vara väldigt gott. Därmed kan du upptäcka fotbollsbetting och massor av annat spännande när du oddsar hos spelbolagen. Gör det idag för att komma igång på bästa sätt.

Andra betaltjänster hos betting utan konto

Hos betting utan konto är det Swish och Trustly som är absolut vanligast. Men det finns andra betalningsmetoder också som är kompatibla med fenomenet. Zimpler är kanske det tydligaste exemplet. Förr var det en metod främst kända för smidiga mobila betalningar samtidigt som man också kunde samla köpen på faktura. Men idag har de varit innovativa nog att också fungera som en mellanhand mellan dig och din internebank vilket gör att pengarna förs över på direkten.